Капучинатор 342

Спінювач молока (капучинатор) Hongxin дозволить за кіль.. Читать далее

ТМ: Hongxin
Производитель Китай
Код Товара: 132342
Наличие: Нет в наличии
  • 100.00 грн


Спінювач молока (капучинатор) Hongxin дозволить за кілька секунд приготувати молочну пінку. Тепер для вас не складе труднощів зробити пишну і стійку піну для капучино або латте або порадувати своїх домашніх нестандартної подачею молока. Особливо такий спосіб дуже подобається дітям. За ним зручно доглядати, він легкий під час чищення, не ковзає в руках і його легко знайти серед іншого кухонної техніки, коли він терміново потрібен.


Особливості:


Швидко Отримаєте Creamy FROTH: Якщо ви любитеутренний кави з великою кількістю піни, то вам напевно захочеться мати спінювач Hongxin Milk Frother у себе вдома або капучино в стилі кафе.


Акумулятор, Що Працює Для Ідеальної Завантаження В Кілька Разів. Розігріти молоко, занурити спінювач і включити його. Молочний піноутворювач почне миттєво створювати кремову піну на молоці. Протягом 15 - 20 секунд у вас буде чашка, заповнена вершковою піною і готова увійти в ваш кавовий латте.


Якість, Яке Ви Можете Довіряти: Виробник молочних віночків виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Безпечний для харчових продуктів матеріал віночок з нержавіючої сталі, що не іржавіє і не ламається з плином часу, забезпечує подвоєну потужність. Кнопка включення зверху полегшує використання. Малошумний двигун ледь видає звук.


Красивый Стиль С Разнообразием: Машина красиво оформлена в черном цвете, чтобы вписаться в любую современную кухню. Он легкий и имеет эргономичную мягкую ручку. Может использоваться для вспенивания других жидкостей, кроме горячего молока. Используйте его, чтобы сделать молочные коктейли для ваших детей или коктейли для ваших друзей. Он будет хорошо работать как с горячими, так и с холодными жидкостями.


Легкая Эксплуатация И Легко Чистить: Наш эргономичный дизайн. Когда вы закончите использовать его, просто взбейте немного теплой воды на несколько секунд, и она станет чистой.


Характеристики:


Надійний мотор 19000 об / хв


Ергономічний дизайн для захоплення однією рукою


Час: спінюють молоко за 15-20 секунд


Матеріал: паличка з нержавіючої сталі


Харчування: 2 батарейки АА (не включені)

Данные таблицы
Общие
Название Капучинатор 342 132342C
ТМ Hongxin
Артикул 342
Гарантийный срок 14 дней
Склад Павлоград

Написать отзыв

    Плохо            Хорошо
Похожие товары
Товар встречается в категориях
arrow_upward